Team

Ergotherapie Praktijk Voorburg

Jacob van den Eyndestraat 73, ( De Uni, 1 e verdieping)

2274 XA VOORBURG

Tel: 06-28557267 info@ergotherapievoorburg.nl

 

Irmie Corder

 

Mijn naam is Irmie Corder. In 1992 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Na mijn opleiding heb ik een jaar gereisd voordat ik aan de slag ging in het Fransciscus Gasthuis te Rotterdam (1 jaar) en daarna heb ik 5 jaar in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam gewerkt. In 1999 ben ik met mijn gezin naar Australie vertrokken waar ik tot 2006 in een ziekenhuis in Sydney heb gewerkt. Vanuit de afdeling ergotherapie in het ziekenhuis lagen mijn werkzaamheden in de "community". Dit hield in dat ik veel op pad was om mensen thuis te adviseren en behandelen. Toen ik in 2006 terug kwam in Nederland ben ik bij de Pieter van Foreest in Delft aan de slag gegaan.

 

 

In 2009 heb ik Ergotherapie Praktijk Voorburg opgezet waar ik inmiddels full time in werk.

 

Ik ben aangesloten bij het Parkinsonnetwerk en MS Zorg Nederland en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Verder ben ik voorzitter van het REN- ( Regionaal Ergotherapie Netwerk) Zuid-Holland. Uiteraard ben ik lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

 

Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van neurologie, sensorische integratie bij prikkelverwerkingsproblemen, chronische pijn en vermoeidheid. Daarnaast zie ik ook veel ouderen in de thuissituatie en mensen met psychische problemen naast lichamelijke problemen.

 

Sinds sept 2012 werk ik veel samen met ergotherapeut Monique Veltman uit Leidschendam. Wij werken samen met verschillende ( revalidatie) artsen,huisartsen fysiotherapeuten, psychologen en logopedisten in de omgeving.

In 2017 ben ik ook wergever geworden: eerst kwam Elnaz Mirza in dienst, het jaar daarop kwam Tessa Takens het team versterken.

 

 

 

 

 

Tessa Takens

 

Mijn naam is Tessa Takens.

In februari 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan als ergotherapeut in verschillende settings. Zo heb ik bijvoorbeeld stage gelopen bij WoonZorgcentrum Haaglanden (ZWH) en bij Ergo 4 Kids, een eerstelijnspraktijk voor kinderergotherapie.

Wat ik leuk vind aan het werken in de eerstelijn, is dat je te maken krijgt met veel verschillende soorten hulpvragen, diagnoses en ziektebeelden. Verder hou ik ervan om praktisch aan de slag te gaan. Dit zal dus ook inhouden dat ik niet alleen te werk ga, maar in goede samenwerking met de cliƫnt om het beste resultaat te bereiken. Open en eerlijk communiceren met elkaar vind ik hierin erg belangrijk.

 

Ik ben blij dat ik kan zeggen, dat ik sinds 1 maart 2018 het team van Ergotherapie Voorburg mag versterken. Ik zal voor 16 uur werkzaam zijn in de praktijk, verspreid over de maandag, woensdag middag en donderdag ochtend. Daarnaast werk ik als ergotherapeut bij Ergo 4 Kids, ben ik lid van Ergotherapie Nederland en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Ergotherapie Praktijk Voorburg

 

Jacob van den Eyndestraat 73, ( De Uni, 1 e verdieping) 2274 XA VOORBURG

 

Tel: 06-28557267 info@ergotherapievoorburg.nl